Izolare/reabilitare termica a blocurilor

Asociere intre Concordia Construction Ltd si ToroTech

Incepand cu anul 2012, firma Toro Tech SRL in asociere cu firma Concordia Construction LTD (Anglia), in baza programului de reabilitare termica a blocurilor din Bucuresti, proiect realizat prin investitiile masive ale Primarilor, au decis sa se implicam activ in reabilitari de fatade, izolari termice cu polistiren, vata minerala, etc. Firma noastra dispune de infrastructura necesara realizarii in bune conditii ale proiectului mai sus mentionat, de personal bine pregatit si cu vasta experienta in Anglia, oferind garantie lucrarilor executate sau in curs de executie.

 

Concordia Construction Ltd. este o companie specializata in izolari termice exterioare, care si-a inceput activitatea profesionala pe teritoriul Marii Britanii iar din anul 2012 am demarat un proces de extindere al companiei, in urma caruia am inclus teritoriul Romaniei, ca spatiu de activitate in asociere cu o compania TORO TECH ce activeaza in Romania din 2007.

 

 

Descriere activitate:

 

Izolarile termice exterioare reprezinta o optiune viabila pentru a imbunatatii performantele termice ale propietatilor, fie ca vorbim de proprietati private, fie institutii publice.

 

Avand in vedere tipul cladirilor cel mai des intalnite, sistemul de izolare termica exterioara este metoda cea mai practica si rapida de a obtine beneficiile procedurii de izolare termica, oferind totodata o optiune moderna pentru a obtine aspectul exterior al unei cladiri.

 

Caldura patrunde cu usurinta prin peretii solizi ai proprietatilor. Acest sistem a revolutionat modul in care pot fi construite sau restaurate cladirile vechi si noi, rezidentiale sau comerciale.

 

Sistemul de izolare a peretilor exteriori este alcatuit dintr-o serie de componente:

  1. Izolatia propriu-zisa. Exista mai multe tipuri de izolatie disponibile pe piata mondiala, cele mai cunoscute fiind Vata Minerala si Polistirenul. Fiecare tip are avantajele proprii, iar Concordia Construction Ltd. finiseaza in medie 150.000 m2/an, folosind aceste sisteme, avand o experienta de 10 ani si avand furnizori principali de pe piata cum ar fi: Rockwool, Weber, Wetherby, Sto, Dryvit, Alsecco si Alumasc.
  2. Izolatia este ulterior acoperita cu material, plasa speciala de intarire a structurii, si un strat decorativ la alegere dintre Silicon Render sau Pebble Dash. Ambele sisteme se aplica manual, la textura si culoarea dorita de catre client. Sistemele de termo-izolare sunt extreme de versatile si pot fi aplicate pe aproape toate tipurile de substrat existente. Cu cele 2.000 de culori disponibile, precum si variatia de finisaje specializate, decizia va apartine in totalitate dumneavoastra.

 

Izolarea peretilor exterior aduce cu sine o multime de beneficii. Ofera clientului un confort de trai mai bun si caldura accesibila financiar, cu facturi energetice scazute. De asemenea reduce riscul formarii condensului si al igrasiei, mutand punctul de condensare in exteriorul cladirii.

 

Comments are closed.

Home | Despre Noi | Servicii electrice si de telecomunicatii | Izolare/reabilitare termica a blocurilor | Sisteme inteligente de transport | Site-uri GSM | Clienti | Aparitii in presa | Certificari
| Contact | ACCES PRIVAT |